Lämna recension

 
 
 
 

Jag fick helt fantastiskt bra hjälp vid ihopsättningen av mina kaniner. Hon är väldigt kunnig och kan läsa signalerna som kaninerna ger. Mycket mycket bra och proffsig hjälp fick jag. Hon får de absolut bästa betygen från mig. 

- Lena

Vi har nu gått från att ha tre ensamma kaniner i varsitt rum, som gjorde hätska utfall om de kom nära varandra, till en liten grupp som sover i klump. Tack Therese för att du gav oss tipsen och modet som gjorde det möjligt. Allt du sade stämde, du är ett sådant kanin-geni, och alltid på kaninernas sida!

- Monica

Efter flera försök av ihopsättning som slutat i ögonskador och akuta veterinärbesök så kändes det mest jobbigt och höll på att ge upp. Så skönt att kunna överlämna till proffsen.Therese gav mig en trygghet trots min erfarenhet. Jag valde att inte vara inblandad alls och skicka dem på kompiskollo i en vecka. Åkte dit med två transportburar och hem med båda i samma. Känns som att Therese använt en trollstav. Kaninerna får nu en helt annan frihet hemma och trivs i varandras sällskap. Kan verkligen rekommendera kaninkonsulten och värt varenda krona. Tack!

- Carmen

Har tidigare försökt sätta ihop mina kaniner Fluffe och Doris tre gånger, och prövat olika sätt. Till slut när orken tröt och det hela mest gav ångest (och jag dessutom har brist på neutrala ytor) så valde jag att lämna de hos Therese i drygt en vecka. Det märktes direkt att hon vet vad hon gör och har mycket kunskap. De fick ordentligt med yta och mycket kärlek. Och jag fick regelbundna uppdateringar om läget vilket kändes fint i mammahjärtat. Nu har vi varit hemma en stund och det märks att de är fina vänner. Så skönt. Tack tack igen. Supertacksam! Rekommenderar verkligen Kaninkonsulten så mycket! Ingen kanin ska behöva vara ensam. <3

- Linda

Therese var med via FaceTime när vi introducerade Aster med Stampe. Therese förklarade löpande vad som hände och varför. Likaså berättade hon i förskott vad som skulle hända härnäst i kaninernas introduktionsdans, som för oss lekmän såg läskig ut. Men allt hon sa skulle hända; Stampe vilade en stund med magen i vädret medan Aster hoppade runt i nya hemmet och markerade allt hon kom åt. 30 minuter senare kunde vi säga adjö till världens bästa kaninkonsult, då allt var under kontroll och kaninernas introduktionsdans hade ebbat ut.
Det var en otrolig trygghet att ha Therese med. Vi hade själva nog avbrutit mötet så fort en liten pälstuss flög. Men det visade sig att kaninerna var oskadda, hela och rena i en lite sovhög när vi tittade till dem på natten efter. Äntligen hade Aster funnit sin förevigt partner och Stampe var äntligen inte ensam längre. Tack, fantastiska Therese för Ditt lugn, Din pedagogik och Din närvaro! Vi är så tacksamma för att Du finns och stöttar oss kaninägare.

- Ruby, Sara och Jörgen.

Jag hade ett videosamtal med Therese för att få råd och tipps kring ihopsättning av mina två kaniner. Therese förklarade kaniners beteende och mötte mina farhågor och rädslor på ett betryggande sätt. Jag hade försökt sätta ihop kaninerna tidigare på egenhand men avbrutit varje gång. Hade jag inte kontaktat Therese så hade inte mina kaniner varit vänner idag. Jag upplevde ihopsättningen som stökig men kunde gå tillbaka till det jag lärt mig under vårt samtal. Jag fick absolut ut det jag önskade av tjänsten, två kaninkompisar!

- Johanna, Lille-Mor och Herman

Är ni minsta osäker på ihopsättning så ta hjälp av Therese! Jag bor så pass långt bort så vi körde FaceTime. Jag har två honor (som redan bodde ihop) som skulle sättas ihop med min kastrerade hane. Kändes så tryggt att ha henne med som förklarade kaninernas beteenden och som kunde berätta att jag inte behövde ingripa bara för att det började flyga lite tussar. Dag två nu och alla kaniner ligger och myser och putsar varann❤️

- Mirja

Om du, som vi, känner dig osäker på ihopsättning (trots vansinnigt googlande av information och följande av massa fina kaningrupper på FB) - boka en onlinetimme med Kaninkonsulten Therese och få personlig rådgivning! All information och erfarenhet i världen kan aldrig ersätta en stund med handfasta råd från någon med erfarenhet 👍 Tack!

- Jessica

Jättenöjda!!! Vi har tre kaniner som vi försökt sätta ihop under ett års tid med olika tekniker utan att lyckas. De fick komma till Therese och bo i en vecka och åkte hem som en trio. Fick uppdateringar under veckan och även support inför hemgång och första tiden hemma. Så fantastiskt att de nu kan bo tillsammans och vi är väldigt tacksamma över hjälpen vi fick.

- Maria

 I decided to book a 1h video consultation to get help with bonding our two bunnies. We had been trying for about two months and were a bit confused with everything. After a good talk with Therese we put them together following all the advice and they are now happily bonded! I highly recommend Kaninkonsulten!

- Nanna

Kan varmt rekommendera Therese till alla som känner sig det minsta osäkra vid ihopsättning. Hennes stora lugn och expertis under onlinekonsultationen fick mig att känna mig trygg även när det såg ut att gå vilt till. Rekommenderar verkligen att anlita Kaninkonsulten!

- Elin

Hade ett mycket givande samtal med Therese om hur jag ska kunna få mina slagskämpar att bli sams igen. Känner lite hopp igen om att detta ska kunna gå. Tänker en ny kontakt om Ngr veckor när jag genomfört det som vi pratade om. Kan bara varmt rekommendera Kaninkonsulten.

- Ulrica

Det började kännas hopplöst för oss. Vi hade försökt länge men var nog för rädda. Så tacksam för den fina hjälpen vi fått våra kaniner Prillan och Knox var hos Therese i ca en vecka för ihop sättning. Hon är så otroligt duktig med kaniner. Så kul att dom fick lämna tillsammans som ett fint kanin par. Dom kommer fortsatt bra överens och det märks hur glada dom är tillsammans.

- Hanna

Två veckor innan vår ihopsättning hade jag ett onlinemöte med Therese för att gå igenom ihopsättningen och få tips . Det blev en jobbig ihopsättning så när jag pratade med Therese den dagen så var hennes peppande ord fantastiska att höra. Utan hennes tips och peppande ord så hade vi delat på kaninerna. Jag bokade en ny konsultation några dagar in på ihopsättningen och där bekräftade Therese kring hur bra det gick även fast jag inte kände så för stunden. Idag har det gått två veckor och kaninerna bor med varandra och de första pussarna kom. Att få stöd och ha någon att bolla med som verkligen vet hur en kanin fungerar hjälpte oss. Utan Thereses hjälp så hade vi gett upp för länge sen. Kan varmt rekommendera kaninkonsulten!

- Mikaela

Hösten 2021 var Kaninkonsulten hemma hos oss i några timmar och hjälpte oss att sätta ihop våra kaniner. Efter bara någon vecka var Doris och Ralf kompisar och idag är det så fint att se dem sova bredvid varandra, putsa varandra och äta tillsammans. De är ett perfekt litet par, och det enda som saknas nu är att få vår lilla suris Ru att vilja vara med i gänget, och där känns det tryggt att ha med Kaninkonsulten som stöttar och som känner våra kaniner. Det blir vårt nästa steg. :) Det jag skulle säga är det absolut bästa med Therese är att hon är otroligt kunnig och utstrålar en sån trygghet och ett lugn som gör att man är inte det minsta orolig så länge hon är med. Jag lärde mig dessutom massor på de få timmar hon var här. Hon berättar hela tiden lugnt och sakligt vad som händer och vad kaninerna gör och vad deras beteende betyder. Idag känner jag mig mycket lugnare och kan dessutom lättare tolka mina kaniners beteende. Om man känner minsta oro och osäkerhet inför att sätta ihop sina kaniner kan jag verkligen rekommendera Kaninkonsulten, jag är så glad att hon hjälpte oss här hemma. Tack Therese!

- Therese

Bokade 1h videokonsultation där jag fick svar på alla mina frågor inför eventuell kastrering och ihopsättning av mina kaniner. Otroligt kunnig, proffsigt och trevligt. Jag kan varmt rekommendera Kaninkonsulten

- Mika

Jag kontaktade Kaninkonsulten när vi skulle sätta ihop våra kaniner. Vi hade gjort ett försök utifrån den information/råd vi samlat på oss. Vi kände att det inte riktigt fungerade för våra kaniner. Vi fick möjligheten att skicka en video till Kaninkonsulten för att få lite feedback kring kaninernas beteende. Det gjorde att vi kände oss mer trygga att göra ett nytt försök! Nu är de inne å dag 2 tillsammans och det känns hoppfullt!

- Camilla

Vi tog hjälp av Therese inför ett ihopsläpp av våra tre kaniner. Vi hade testat att släppa ihop dem tidigare men med mindre lyckat resultat trots viss erfarenhet av ihopsläpp. Efter videomöte med Therese fick vi med oss kunskap, lugnande ord och ett nytt självförtroende! Ihopsläppet gick bra och nu bor våra 3 kaniner ihop :) Vi är otroligt tacksamma för hjälpen vi fick!

- Sanna

Det är andra gången vi använder oss av Kaninkonsulten. Vi fick hjälp att sätta ihop våra franska vädurar och valde att ta hjälpen via länk den här gången. Therese är så positiv, lugn, stöttande och kunnig och det är en oerhörd trygghet att ha henne med. Det är värt varenda krona och jag skulle rekommendera alla att ta den här hjälpen som stöd vid ihopsättning!

- Lisa

Efter ett år av misslyckade ihopsättningsförsök med våra två Belgiska jättar hittade vi den här sidan av en slump. Therese kom till oss igår och efter några timmars vägledning kunde vi känna oss trygga med att fortsätta ha dem tillsammans. Ett helt år av att leva ett dubbelt liv med en frigående kanin i taget verkar nu vara över. Therese förklarade kontinuerligt kaninernas kroppsspråk och beteenden, och hur man ska hantera vissa situationer. Kaninerna kände sig trygga med henne och det var inga konstigheter alls för dem att hon var med i hagen. Det kanske mest värdefulla för mig var stödet jag fick när de rök ihop några gånger. Just det momentet har varit det jobbigaste för mig, då det har gått illa några gånger förut. Det kändes som att vi aldrig skulle lyckas, på grund av detta. Det var så svårt att gå vidare så fort det började flyga lite päls, men med Therese hjälp har vi kommit förbi det. Det har gått ett dygn och Casper och Lucy ligger och chillar i samma hage och framtiden känns ljus. Tusen tack, Therese! 

- Erin

Vi har fått hjälp av Therese att sätta ihop våra 5 kaniner (3+2) och är jättenöjda! Hon var ett bra bollplank i planeringen av ihopsättningen och ett bra stöd vid ihopsättningen. Hon förklarar hela tiden kaninernas beteende och gör det lätt att förstå varför de beter sig på ett visst sätt. Väldigt lärorikt!

- Johanna

Efter flera försök här hemma för att få Bobba och Dolly att bli vänner lade jag ödet i Kaninkonsultens händer. Jag bor i Göteborg och tog tåget till Hallsberg där jag mötte upp Therese som hade mina kaniner hemma i drygt en vecka. Redan en fett några dagar kunde hon se att dom skulle bli vänner. Så oerhört professionell och lätt att prata med samt full av kunskap. Fick uppdateringar under veckan dom var hos henne och det kändes verkligen tryggt att låta henne sköta ihopsättningen. Fick även tips inför kommande tiden här hemma och övriga råd. Supernöjd över hela kontakten och så glad att mina kaniner äntligen kan dela ytan som tidigare var uppdelad här hemma!

- Samantha

Jag anlitade Therese efter att ha försökt bonda min trio i flera månader utan resultat. Eftersom mina kaniner är frigående lät vi dem bo hos Therese i en vecka så att de kunde bli vänner på neutral mark. Therese var fantastisk med dem och fick dem att känna sig trygga och älskade fast de var hemifrån. Jag fick regelbundet uppdateringar och kände mig 100% trygg. Att anlita Therese är det bästa vi gjort och utökar vi flocken i framtiden kommer vi definitivt anlita henne igen. Massa kärlek från Isabell, Jussi, Majsan och Ninni <3

- Isabell

Jag är mer än nöjd. Allt har känts tryggt från första stund. Mina två familjemedlemmar Minou och Nelson kom hem som bästa vänner, vilket jag knappt hade vågat tro var möjligt. Jag blir så lycklig av att se dem, och det är tack vare Therese fina jobb. Tack!

- Denise

Rekommenderar starkt Kaninkonsulten. Efter 4 tillfällen med misslyckade ihopsättningar har Thereses expertis gällande kaniner lett till att mina kaniner äntligen är sams. Tack så mycket Therese!

- Peter

En hälsning från bästa vännerna och väldigt tacksamma kaninföräldrar. Alla drömmar gick i uppfyllelse, de har sån glädje av varandra och är ständigt tillsammans och Lennon uppskattar helt plötsligt t.o.m att bli klappad (dock bara med Heli som sällskap), så fantastiskt! Tusen tack igen! Vi är så tacksamma för hjälpen!

- Emilia

Det har verkligen gått toppen! Mina två kaniner en hanne och en liten hona är kompisar och kände ett stort förtroende för Therese hela vägen! skulle verkligen rekomendera att ta hjälp av henne.

- Emelie