IHOPSÄTTNING

Vad erbjuder jag?

Jag hjälper dig att introducera dina kaniner till varandra. Jag kan göra det via videouppdateringar från dig i realtid, via videosamtal, genom att jag kommer hem till dig och hjälper dig med ihopsättningen eller genom att dina kaniner kommer hem till mig för ihopsättning. Jag hjälper till vid förberedelserna inför ihopsättning samt finns tillgänglig med råd och stöttning efter genomförd ihopsättning.


Hur går det till?

Vid onlinekonsultationer medverkar jag via videosamtal tills jag eller ni anser att ni är redo att fortsätta med ihopsättningen på egen hand. 


Vid konsultation på plats hos er medverkar jag från starten av ihopsättningen tills att jag eller ni känner att ni är redo att fortsätta på egen hand. 


Vid konsultation hemma hos mig lämnar ni kaninerna på överenskommen dag och tid samt hämtar kaninerna på överenskommen dag och tid. Kaninerna kommer bo frigående i ett rum där det finns kameraövervakning. 

Vad kostar det?

Priset för onlinekonsultation är 200kr per påbörjad timme. 

Priset för hemkonsultation är 300kr per påbörjat dygn. 

Priset för platskonsultation är 300kr per påbörjad timme, exklusive reseersättning. Betalning sker via faktura. Priserna är exklusive moms.

Kaninkonsulten är godkänd för F-skatt.